Video afspelen

Caesarsalade speciaal

4 30 5 5
Aantal personen:
  • Solo Bakken en Braden
  • 24 scampi's
  • 1 teentje knoflook
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vis
  • zout & peper
  • Knorr Salad Mix Ui-Tuinkruiden
  • 8 gezouten ansjovissen
  • 2 gekookte eieren
  • 2,5 dl room
  • 2 el gemalen parmezaan
  • 2 kroppen sla (Romeinse)
  • 50 g parmezaanschilfers
  1. Smelt wat Solo in de pan en bak de scampi's hierin. Voeg dan de knoflook toe.
  2. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vis toe en blus met wat water. Kruid met zout en peper en laat zachtjes koken.
  3. Maak een vinaigrette met de Knorr Salad Mix Ui-Tuinkruiden.
  4. Snijd de ansjovissen in stukjes en plet de eieren met een vork.
  5. Doe de room, de gemalen parmezaan en de eieren bij de vinaigrette en meng alles goed.
  6. Snijd de sla in grote stukken.
  7. Leg de sla op de borden en bestrooi ze met stukjes ansjovis en parmezaanschilfers.
  8. Giet de dressing net voor het serveren over de salade.
  9. Werk af met de scampi's en serveer direct.
Koken Op De Markt