Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

330 20 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 100 g bulgur of couscous
  • sap van 1 limoen
  • bosje koriander
  • 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 2 tomaten
  • 1 bosje munt
  • 1 koffielepel jamaïcapeper (gemalen)
  • 1 blik kikkererwten
  1. Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
  2. Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
  3. Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
  4. Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
  5. Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
  6. Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.
Solo