Bulgur met verse groenten

0 50 0 5
Aantal personen:
  • pakje 1 bulgur
  • stuks 2 fijne wortelen
  • stuk 1 seldertak
  • stuk 1/2 prei
  • stuk 1 ui
  • teentjes 2 knoflook
  • lepel 1 boter
  1. Laat water aan de kook komen. Wanneer dit kookt van het vuur nemen. Doe nu het zakje bulgur en laat het 6 minuten zwellen in het gekookte water met een lepeltje boter.
  2. Smelt boter in een pan. Fruit eerst de fijn gesneden ui met de fijn geperste knoflook. Voeg vervolgens de fijngesneden wortelen, prei en selder toe. Laat dit geheel eerst een 5 minuten bruinen en laat daarna op een zacht vuurtje 20 minuten verder bakken.
  3. Voeg nu de bulgur en de gebakte groenten samen en laat een 5 tal minuten op een laag vuurtje warm worden.
Levensgenieter001