Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik

291 66 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g kalfszwezerik
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 appels
  • 8 vellen brikdeeg
  • bieslook
  • 1 dl Bertolli extra Vergine
  • 4 eetlepels ciderazijn
  • peper
  • 400 g jonge blaadjes spinazie
  1. Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen.
  2. Verdeel in 4 porties.
  3. Schil en ontpit de appel.
  4. Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op.
  5. Bind ze op met de bieslook.
  6. Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
  7. Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven.
  8. Schik de spinazie op de borden.
  9. Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.
Solo