Bruschetta variaties

98 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 2 rijpe tomaten
  • 1 takje basilicum
  • 16 sneetjes ciabatta
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie extra vergine
  • 8 el Bertolli Pesto Verde
  • 4 el tomatensaus
  • 4 blaadjes krulsla
  • 8 gefileerde gemarineerde ansjovisfilets
  1. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Rooster het brood en wrijf het in met een gepelde teen knoflook. Besprenkel met wat olie en bestrooi met wat peper en eventueel wat zout.
  2. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto en een eetlepel tomatensaus. Beleg 4 bruschettas met sla, tomaat en basilicum. Bestrooi met peper en bedruppel met olie. Beleg 4 bruschettas met stukjes tomaat en ansjovisfilets.
Solo