Bruschetta met gehakt

25 10 0 5
Aantal personen:
  • 1 stokbrood
  • 250 gr gekruid gehakt
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels zachte boter
  • 100 gr gemalen kaas
  • 2 sjalotjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 12 kerstomaatjes
  • peper
  1. Verdeel het stokbrood in 12 sneetjes. Meng de boter met de mosterd. Bestrijk de sneetjes met de mosterdboter. Schep er een portie gehakt op. Bestrooi met gemalen kaas en zet de toost 4 à 5 min onder de grill, tot het gehakt gaar, en de kaas gesmolten is.
  2. pel intussen de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes.
  3. Spoel de kerstomaten en halveer ze.
  4. Laat de kappertjes uitlekken.
  5. Schik de groenten op de warme toost en serveer meteen
  6. U kunt dit gerecht bijvoorbeeld ook klaar maken met lookboter of kruidenboter
  7. In plaats van de gemalen kaas, kunt u er ook een schijfje mozzarella op leggen
doreen_1