Bruschetta met gebakken spinazie, tomaat en garnalen

6 10 0 5
Aantal personen:
  • 300 g spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 trostomaten
  • 4 takjes basilicum
  • 8 sneetjes donkerbruin brood
  • 1 el Becel Bakken en Braden vloeibaar
  • 150 g Noorse garnalen
  1. Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Pel en snipper de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd de rest in stukjes. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes en snijd ze in reepjes. Rooster het brood.
  2. Verhit de vloeibare margarine en roer de spinazie al scheppend om met de knoflook totdat de spinazie geslonken en het vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout en schep het op de boterhammen. Verdeel de tomaat, de garnalen en de basilicum erover. Serveer direct.
Becel