Brownies

73 60 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 250 g pure chocolade
  • 20 el Solo Vloeibaar
  • 4 eieren (groot)
  • 0.5 dl melk
  • 300 g suiker
  • 2 zakje vanillesuiker
  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 20 g cacaopoeder
  • 1 mespunt
  • 70 g ongezouten pecannoten
  1. Verwarm de oven voor op 180ÂșC. Smelt de chocolade au bain marie en roer de boter erdoor.
  2. Klop in een kom de eieren met de melk en suiker tot een stevig mengsel. Schep het chocolademengsel door het eimengsel.
  3. Zeef het bakmeel met het cacaopoeder en zout en spatel het voorzichtig door het beslag.
  4. Schep het beslag in een ingevette vorm, bestrooi het met grofgehakte pecannoten en bak de brownies ca. 45 minuten middenin de voorverwarmde oven.
Solo
Meer inspiratie

Patisserie