Brownie met hazelnoten

60 40 3 5
Aantal personen:
  • 90 g Solo wikkel
  • 225 g suiker
  • 120 g bittere chocolade
  • 2 eieren
  • 90 g bloem
  • 50 g hazelnoten, fijngehakt
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante vorm in met Solo.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie, laat iets afkoelen en meng er de Solo bij.
  3. Voeg vervolgens eerst de eieren eraan toe en daarna de suiker en de bloem.
  4. Roer het geheel snel en zorgvuldig door en voeg tot slot de noten toe.
  5. Schenk het beslag in de vorm en bak ongeveer 30 min. De bovenkant moet krokant zijn, de binnenkant nog zacht.
  6. Laat de cake iets afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd de cake in stukken. Eet de brownies warm met vanille-ijs of crème fraîche.
charlottevtk