Broodstengels met ham en pesto

21 15 3 5
Aantal personen:
  • 200 g roomkaas (type philadelphia)
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 pakje grissini (soepstengels)
  • 75 g ham, gerookte (flinterdun gesneden)
  • 8 blaadjes basilicum
  • olijfolie (van goede kwaliteit)
  • peper
  • zout
  1. Meng de roomkaas met 1 à 2 el pesto (naar smaak). Hak het basilicum fijn en doe het erbij. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de koelkast.
  2. Snij de ham in brede repen. Omwikkel elke soepstengel met een reepje ham, maar wacht daarmee tot net voor het serveren.
  3. Besprenkel de kaasdip, ook net voor het serveren, met een beetje olijfolie en ga er nog eens met de pepermolen overheen.
  4. Serveer de grissini met de dip erbij.
sigrid.reynaerts@telenet.be