Broodje TOK-TOK 1

5 18 0 5
Aantal personen:
  • 2 afbak meergranen broodjes of verse
  • 2 plak belegen kaas gehalveerd
  • 1 middelgrote ui in halve dunne ringen
  • 2 tomaten gewassen en zaad eruit in kleine blokjes
  • 1-2 el blad peterselie versnipperd
  • 3 eieren
  • 1-2 cupjes koffiemelk
  • peper en zout uit de molen
  • 1 klontje boter
  1. Bak de broodjes af volgens de beschrijving op de verpakking. Bak de ui ringen zacht in wat boter of olie, maar laat ze niet bruinen.
  2. Halveer de afbakbroodjes en beleg de helften met de uisnippers en de tomatenblokjes. Bestrooi licht met peper en zout.
  3. Klop de eieren met de melk en peterselie en wat peper en zout door elkaar. Bak er in een anti aanbak pan een omelet van.
  4. Snij de omelet in 4 repen en leg deze op de belegde halve broodjes. Leg er de kaas op en gratineer de broodjes even in de oven totdat de kaas iets gesmolten is.
  5. Serveer de broodjes op een bedje van gemengde salade en geniet van een voortreffelijke lunch.
Love to Cook