Broodje "Alles d'r op en alles d'r aan.

9 10 4 5
Aantal personen:
  • 2 bruine ciabatta of ander broodje naar smaak
  • 1 grote trostomaat in plakjes
  • 4 dikke radijsjes in plakjes
  • 1 grote augurk in plakjes
  • 1 hardgekookt ei afgekoeld in plakjes
  • 2 plak jong belegen kaas of andere kaas naar smaak
  • 2 plak gekookte achterham
  • peper en zout uit de molen
  • 4 el mayo 3 % vet van Calvé of yoghonaise
  • snufje aromat
  • 1 handje rucola of paar blaadjes ijsbergsla
  • 10 kleine zilveruitjes hehalveerd
  1. Dit broodje is voor een voedzame , lekkere en gemakkelijke lunch zó in elkaar geflanst .
  2. Snij de broodjes in de breedte open, maar zo, dat ze nog aan elkaar zitten. Besmeer elke helft met een eetlepel mayo. Beleg een helft met de ham en de plakjes ei en de andere helft met de sla, kaas en de rest van de ingrediënten. Bestrooi deze helft met een draai uit de zout en peper molen en een snufje aromat.
  3. Klap ze dicht en steek er een tapas prikker door.
  4. En dan smullen maar en gewoon uit het vuistje eten.!!!
  5. Eigen recept en foto
Love to Cook