BROOD PEPERKOEK

2 20 0 5
Aantal personen:
  • 13 LEPELS WATER
  • 2 EETLEPELS HONING
  • 250 GR ZELFRIJZENDE BAKBLOEM
  • 2 HELE EIEREN
  • 250 GR BRUINE BASTERDSUIKER
  • 1 EETLEPEL KOEKKRUIDEN
  • 1 EETLEPEL SPECULAASKRUIDEN
  1. ALLE INGREDIENTEN MENGEN ZONDER DE ZELFRIJZENDE BLOEM.GOED MENGEN TOT JE EEN VLOEIENDE MASSA KRIJGT.
  2. DAARNA DE BLOEM BEETJE BIJ BEETJE TOEVOEGEN.
  3. DEEG GOED MENGEN EN OPKLOPPEN TOT ER BELLEN OP KOMEN . BAKVORM INBOTEREN EN GOED BEBLOEMEN;
  4. DEEG IN BAKVORM DOEN EN 1 UUR LATEN BAKKEN OP NET GEEN 175 GRADEN EN DAARNA DE LAATSTE 10 MINUTEN OVEN NAAR 130 BRENGEN . CONTROLE DOEN VAN DEEG .
  5. DE KOEK ONMIDELLIJK UIT DE BAKVORM HALEN EN DIRECT IN ALUMINIUMFOLIE DRAAIEN OM TIJDENS HET AFKOELEN DE PLAKRAND TE VERKRIJGEN.
  6. VOLLEDIG KOUD LATEN WORDEN IN DE FOLIE
Izegem 54