Brood met groenten

1 30 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 150 g bloemkool
  • 150 g broccoli
  • 20 g Becel bakken & braden
  • 1 el soeplepmosterd
  • 1 koffielepel alcoholazijn
  • 1 el soeplepfijngehakte ui
  • 75 ml sojamelk
  • 40 g geroosterde amandelen
  • 50 g Becel Gold
  • 1 snufje peper en zout (facultatief)
  • 4 sneetjes zemelbrood
  • 2 soeplepels fijngehakte gemengde verse groene kruiden (bijv. koriander, peterselie en dragon)
  1. Stoof de bloemkool- en broccoliroosjes op een zacht vuurtje aan in Becel bakken en braden. Voeg na 5 minuten 10 cl water toe. Laat 10 minuten verder stoven en laat afkoelen.
  2. Doe de bloemkool- en broccoliroosjes, de mosterd, de azijn, de ui, de sojamelk, de amandelen, de Becel Gold en peper en zout naar smaak in een kom. Meng alles.
  3. Besmeer het brood met de bereiding en werk af met de fijngehakte kruiden.
Becel