BROOD CATALAANSE SCHOENTJES

1 180 0 5
Aantal personen:
  • 360 GR BLOEM
  • 40 GR CAMP REMY BLOEM
  • 7 GR GIST
  • 8 GR ZOUT
  • 60 GR POLISH ZIE BIJRECEPT
  • 250 GR WATER
  1. KNEED HET DEEG TOT EEN GLADDE MASSA EN LAAT ONDER EEN DOEK 20 MINUTEN RUSTEN . VERDEEL HET DEEG IN BOLLETJES VAN 40 GR EN LAAT OPNIEUW 20 MINUTEN RIJZEN . ROL DE BOLLETJES UIT TOT JE TWEE PUNTJES HEBT. LEG ZE OP BAKPLAAT EN LAAT RIJZEN TOT ZE VERDUBBELD ZIJN . BESTROOI MET BLOEM EN SNIJ ZE IN AAN DE BOVENKANT. BAK 15 MINUTEN TOT ZE GOUDBRUIN ZIJN IN VOORVERWARMDE OVEN OP 220 GRADEN.
Izegem 54