Broccolistampot op Italiaanse wijze

2 35 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram aardappel
  • 1 stronk broccoli
  • 2 stuk kipfilet
  • 6 stuks zongedroogde tomaten
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 hand verse basilicum
  • zout
  • peper
  • 1 klontje boter
  1. Maak de broccoli schoon, snij de trosjes en kook de broccoli gaar (10min)
  2. En giet af
  3. Snijd de kip in reepjes en bak ze.
  4. Meng de kipreepjes met de zongedroogde tomaten en de basilicum door elkaar.
  5. Maak een gladde aardappelpuree met een klontje boter.
  6. Voeg de broccoli toe aan aan de aardappelpuree en stamp deze verder tot een stampot.
  7. Voeg de Italiaanse kruiden toe.
  8. Serveer de puree op een bord en leg er bovenop de kipreepjes met de zongedroogde tomaten en basilicum
  9. Eet smakelijk!
LindsayV