Broccolisoepje met zalm

962 40 4 5
Aantal personen:
  • Solo
  • 2 blokjes Knorr finesse gevogeltebouillon
  • 2 dl light room
  • zout
  • 4 sneetjes gerookte zalm of forel
  • 500 g broccoli
  • 1 aardappel
  • 2 ui
  • 1 preiwit
  • 0.5 bosje bieslook
  • peper
  1. Spoel de broccoli en snij in grote stukken. Schil de aardappel en snij in blokjes. Pel en snipper de uien. Snipper het preiwit.
  2. Verwarm wat Solo en stoof er de groenten in aan.
  3. Bevochtig met 1liter water en de bouillonblokjes en laat 20 minuten sudderen.
  4. Snipper de bieslook en meng de bieslooksnippers onder de room.
  5. Mix het broccolisoepje en breng op smaak met peper en zout.
  6. Snij de zalm of forel in fijne sliertjes.
  7. Leg in elk soepbord wat zalm- of forelsnippers en giet er de kokende soep over.
  8. Leg er voorzichtig een lepeltje bieslookroom op.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerecht