Broc­co­li-aard­ap­pel­taart

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 1 brocolli
  • 700 gram aardappelschijfjes
  • 6 eieren
  • 150 gram franse volle kwark
  • 1 teen geperste knoflook
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg een royaal vel bakpapier in de springvorm en druk in de rand goed aan.
  3. Kook de broccoli in weinig water met zout 5 min. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Verdeel de aardappelschijfjes en de broccoli in laagjes in de springvorm en druk voorzichtig aan.
  5. Klop de eieren los in een kom. Meng de kwark, de knoflook en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schenk over de aardappel en de broccoli.
  6. Bak de taart in 35-40 min. goudbruin en gaar.
  7. (Bron:http://www.ah.nl/allerhande/recepten/661540/broccoli-aardappeltaart?rq=broccoli)
Cagie