Broccoli- en bloemkoolrolletjes

211 33 Gemiddelde moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 1 kleine bloemkool
  • 50 g Solo
  • 40 g bloem
  • 2.5 dl melk
  • zout
  • 8 vellen brikdeeg
  • Solo Vloeibaar
  • 300 g broccoli
  • peper
  • muskaatnoot
  • 60 g geraspte Parmezaanse kaas
  1. Kook de broccoli en de bloemkool beetgaar en plet ze grof.
  2. Smelt de Solo en roer er de bloem bij.
  3. Giet er de melk bij en laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren tot een saus indikken.
  4. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  5. Roer er de kaas onder en de groenten en laat afkoelen.
  6. Verdeel in 8 porties en schik ze op het deeg.
  7. Rol ze als een loempia op, smeer ze in met de Solo Vloeibaar.
  8. Schik ze op een ovenschotel en bak ze 8 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
Solo