'Boursin'-bol met tuc-koekjes

15 20 3 5
Aantal personen:
  • 2 X 150 gr Boursinkaas met look en fijne kruiden
  • 2 sjalotten
  • 3 hard gekookte eieren
  • 1 potje lompvis-eitjes (zwarte)
  • 150 à 200gr garnalen
  • 1 à 2 pakjes tuc-koekjes
  • peper
  1. Plet de hardgekookte eieren, meng met een vork de Boursin en de fijngesnipperde sjalot onder. Kruid bij naar smaak met peper.
  2. Maak met het mengsel een halve bol op een groot bord, dek af met folie en plaats in de ijskast.
  3. Vlak voor het opdienen smeer je met een mes een laag lompviseitjes over de bol en bedek je het geheel met de garnalen. Schik er Tuc-koekjes rond.
  4. Bij het opdienen leg er een mes bij zodat de gasten zelf wat op het koekje smeren.
Marijkevo