Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

48 15 Gemiddelde moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 4 eieren
  • 100 g chorizo
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 5 el witte-wijnazijn
  • 2 el platte peterselie
  1. Borstel de paddenstoelen schoon (gebruik geen water). Snij de chorizo in grove stukken. Bak de paddenstoelen in hun geheel samen met de chorizo gedurende 2 minuten kort aan in Solo op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en de platte peterselie.
  2. Breng in een pan 1 liter water met de witte-wijnazijn aan de kook.
  3. Breek de eieren voorzichtig in kleine koffiekopjes en schenk ze langzaam in het kokende water. Laat ze gedurende 1 minuut koken en schep ze met een schuimspaan uit het water.
  4. Schep de paddenstoelen en chorizo op de borden. Dresseer het eitje erbovenop.
Solo