Bosbessenmuffins

21 35 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 125 g bevroren of verse bosbessen
  • 120 g Solo Patisserie
  • 275 g bloem
  • 250 ml halfvolle melk
  • 100 g suiker
  • 1 ei
  • 2 tl vanillesuiker
  • 1 el bakpoeder
  • Kookmateriaal:
  • 8 papieren muffinvormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de 8 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
  2. In een eerste kom meng je het ei met de Solo, de suiker en de vanillesuiker.
  3. In een andere kom meng je de bloem met de melk en het bakpoeder.
  4. Voeg het ei-Solomengsel toe aan het bloemmengsel en meng alles goed.
  5. Tot slot roer je de bosbessen er doorheen en giet je het beslag in de muffinvormpjes.
  6. Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht