Boomstammetje met farfalle in tomatensaur

1 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 boomstammetjes
  • 100 GR Extra fijne erwten (diepvries)
  • 1 ui
  • 10 CL ROOM
  • 500 GR farfalle
  • 400 GR tomatenstukjes met basilicum (blik)
  • 1 bouillonketeltje kip (Knorr)
  • 1 EL olijfolie
  • 1 EL italiaanse kruidenmix (topaz)
  1. Bak de boomstammetjes 25 Minuten in de voorverwarmde oven. Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de tomatenstukjes en het bouillonketeltje toe. Breng op smaak met de Italiaanse kruidenmix.
  2. Doe er de diepgevroren erwtjes bij en laat 15 MIN. pruttelen. Voeg op het einde de room toe en roer goed.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water. Giet af.
NelekeP