Bonte linguine

7 35 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr wortelen
  • 1 courgette
  • bieslook
  • 6 el amandelschilfers
  • 200 gr champignons
  • Parmezaanse kaas
  • 400 gr linguine
  • peper&zout (pezo)
  1. Schil de wortelen en de courgette.
  2. Snij er met een dunschiller overlangs brede stroken af.
  3. Was het bieslook, schud droog en snijd het fijn.
  4. Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan.
  5. Borstel de champignons schoon en snij in flinterdunne schijfjes.
  6. Rasp de Parmezaanse kaas heel fijn.
  7. Kook de linguine al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Laat de wortel- en courgetterepen op het einde 1 minuut meegaren.
  9. Giet de linguine en groentenrepen af en laat uitlekken.
  10. Meng de groentenpasta met het bieslook, de amandelschilfers en de champignons.
  11. Verdeel alles over 4 diepe warme pastaborden, kruid het geheel met peper en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Victor S.