Bonen met gebakken paprika en rosbief

18 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 g sperziebonen
  • 1 rode paprika
  • 250 g champignons
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 pot (360 g) witte bonen
  • 1.5 el Becel Bakken en Braden light
  • 1 el 1 Provençaalse kruidenazijn
  • 2 el 2 grove mosterd
  • 350 g rosbief (vleeswaar)
  • 3 el 3 fijngesneden munt
  1. Verwijder de buitenkanten van de sperziebonen, breek ze in twee en kook ze 5 minuten in water met zout. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water. Maak de paprika schoon en snijd hem in lange dunne repen. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Was en snijd de tomaatjes in vieren.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime pan en bak de paprikarepen al omscheppend ca. 5 minuten. Bak de paddenstoelen op een hoog vuur ca. 3 minuten mee.
  3. Spoel intussen de witte boontjes in een zeef onder koud stromend water af en laat ze uitlekken.
  4. Schep de witte bonen met de sperziebonen, de paprika, met de champignons, de tomaatjes, de azijn en de mosterd door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel er de rosbief, peper en zout naar smaak en de munt over. Serveer direct.
Becel