bolognaise saus alpro soya

7 30 0 5
Aantal personen:
  • 300 GR PASTA
  • 2X180 GR ALPRO SOYA FIJNGEHAKT
  • 1 EL ALPRO SOYA BAKKEN EN BRADEN
  • 1 GEHAKTE ui
  • 1 gehakt knoflookteentje
  • 2 wortelen in blokjes
  • 2 Stelen gehakte groene selder
  • 500 ML gezeefde tomaten
  • 1 theelepel groentebouillon
  • 1 EL ROZEMARIJN
  • 150 ML ALPRO SOYA CUISINE
  • 1 handvol gehakte basilicum
  • 50 GR parmezaanschilfers
  • zwarte peper
  1. Verhit wat Alpro® soya Bakken en Braden in een kookpot en fruit de ui en knoflook.
  2. Voeg de wortel en selder toe, en laat vijf minuten stoven met het deksel op de pot. Roer af en toe om.
  3. Voeg de gezeefde tomaten, het Alpro® soya Fijngehakt, de rozemarijn en de groentebouillon toe. Laat twintig minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Voeg de Alpro® soya Cuisine toe. Laat het geheel niet meer koken!
  4. Kook de pasta al dente in lichtgezouten water.
  5. Giet af en meng met een halve eetlepel Alpro® soya Bakken en Braden. Kruid met versgemalen zwarte peper.
  6. Schep de pasta in diepe borden en giet er de bolognaisesaus over. Werk af met basilicum en parmezaanschilfers.
NelekeP