Boerenkool met Hüttenkäse en piccalilly

18 30 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg aardappels
  • 1.5 kg gesneden boerenkool
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 4 el piccalilly
  • 1 pot (ca. 400 g) Hüttenkäse
  1. Schil de aardappels, snijd ze in vieren en kook ze in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  2. Kook in een andere pan de boerenkool in een laagje water in ca. 20 minuten gaar.
  3. Pel ondertussen de knoflook en de ui en hak ze fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
  5. Giet de aardappels en boerenkool af en stamp ze samen fijn. Roer het ui-knoflookmengsel, de Hüttenkäse en de piccalilly erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  6. Schep de stamppot op 4 borden.
Solo