Blondies met speculoos

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 80 g boter
  • 70 g cassonade suiker
  • 2 st eieren
  • 80 g bloem
  • 150 g witte chocolade
  • 100 g speculoos
  • 2 el speculoospasta
  1. Klop de eieren met de suiker op.
  2. Voeg de bloem toe en 2 eetlepels speculoospasta.
  3. Laat de boter smelten met de witte chocolade en voeg ze bij het deeg. Goed mengen!
  4. Breek de koekjes speculoos in kleine stukjes en doe de helft bij het deeg.
  5. Neem een lage rechthoekige bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
  6. Giet het deeg in de bakvorm en werk af met de rest speculoosstukjes.
  7. Zet de bakvorm voor 25 minuten in een voorverwarmde oven op 175°c.
  8. Serveertip: zowel lekker koud als warm, eventueel met een bolletje vanille ijs
Lola's kitchen