Bloemkoolmussetje

18 45 0 5
Aantal personen:
  • 300 gram bloemkool
  • 2 1/2 dl water
  • 1 koffielepel Maggi groentenbouillon
  • 6 blaadjes gelatine
  • 100 gram bak-braadmagarine
  • 200 gram room
  • peper & zout
  • nootmuskaat
  • bieslook
  • 4 el ganaaltjes ( gepeld )
  1. Na het koken Mix de bloemkool tot een puree.
  2. Week de gelatine.
  3. Warm het water met de PH-groentebouillon of Maggi-groentebouillon op en voeg er de boter bij, dan mag de gelatine erbij, goed roeren.
  4. Laat het geheel afkoelen tot lichaamstemperatuur, doe er het bloemkoolmousseje bij.
  5. Meng er de geklopte room bij.
  6. Schik in de glaasjes of potjes, laat opstijven in de koelkast gedurende 3 uur.
  7. Bedek met de garnaaltjes, bestrooi met wat muskaatnoot en versier met bieslook.
Alpha