bloedsoep met spinnen

1 35 0 5
Aantal personen:
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 1/2 kilo tomaten
  • 2 GROTE uien
  • 1 wortel
  • 1,5 liter kippenbouillon
  • verse basilicum en bladpeterselie
  • peper en zout
  • peper en zout
  • eventueel wat cayennepeper
  • een beetje olijfolie
  • 250 gr gemengd gehakt
  • 30 GR SPAGHETTISTOKJES
  1. Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's.
  2. Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes
  3. De wortel en de uien fijn snijden.
  4. Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie
  5. Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe
  6. Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak.
  7. De spinnen maak je zo:
  8. Zet een liter water aan de kook
  9. Maak van het gehakt kleine balletjes.
  10. Breek de spaghettistokjes in stukjes
  11. Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes
  12. Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken.
  13. Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep Begin met de twee paprika's te kuisen: verwijder de zaadjes, was de paprika's.
  14. Je snijdt de paprika daarna best ik kleine stukjes
  15. De wortel en de uien fijn snijden.
  16. Stoof daarna de gesneden groenten in de olijfolie
  17. Voeg de stuk gesneden tomaten en de bouillon toe
  18. Laat gaar koken, mix de soep en breng op smaak met de peper en zout, bladpeterselie en basilicum. Voeg eventueel een beetje cayennepeper toe voor een pikantere smaak.
  19. De spinnen maak je zo:
  20. Zet een liter water aan de kook
  21. Maak van het gehakt kleine balletjes.
  22. Breek de spaghettistokjes in stukjes
  23. Steek telkens 4 stukjes spaghetti in elk gehaktballetje, zo krijg je eetbare spinnetjes
  24. Doe de spinnetjes in het kokend water en laat gaar koken.
  25. Haal de spinnen uit het water en leg ze in de soep
NelekeP