Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje

449 10 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 120 g verse zalm
  • Solo vloeibaar
  • zout en peper
  • 1 dl light room
  • sap van 1 limoen
  • 4 takjes peterselie
  • 4 kleine blini's
  • 4 dunne plakjes camembert
  • 8 rode peperbolletjes
  1. Snij de zalm in vier gelijke blokjes en bak ze in een beetje Solo mooi bruin en rosé en breng ze op smaak met zout en peper.
  2. Vermeng de room met het sap van de limoen en een snufje zout en peper.
  3. Was de peterselie in water en frituur ze vervolgens in de frituurpan op 160 °C.
  4. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  5. Leg de stukjes zalm op de blini's en bedek ze met de plakjes camembert.
  6. Werk verder af met de limoensaus, de peperbolletjes en de gefrituurde peterselie.
Solo