Blini's met tartaar van avocado en krab

1101 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 8 blini's
  • 2 goed rijpe avocado's
  • 2 gekookte krabbenpoten
  • 2 groene citroenen
  • klein rood pepertje
  • 2 soeplepels extra vergine olijfolie
  • grof zeezout
  • witte peper van de molen
  • Solo
  1. Pers de citroenen uit.
  2. Snij de avocado's doormidden, haal de pit eruit en verwijder de schil. Snij ze dan in heel kleine dobbelsteentjes.
  3. Doe de blokjes in een glazen kom en overgiet ze met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Was het pepertje, verwijder de pitjes en hak het fijn.
  5. Haal het vlees uit de krabbenpoten en snij het in reepjes.
  6. Voeg het pepertje en de krab toe aan de tartaar. Meng goed. Dien koel op.
  7. Om de blini's op te warmen, laat u een klontje Solo smelten in een pan en bakt u de blini's aan elke kant goudgeel
  8. Net vóór u gaat opdienen, warmt u de blini's op en serveert u ze lauw met de tartaar.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerecht