Blauwe bessen honingcrumble

19 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 2 kleine stevige appels
  • 200 g blauwe bessen (of bosbessen)
  • 1 el 1 honing
  • 40 g koude Becel Bakken & Braden
  • 40 g tarwebloem
  • 40 g witte basterdsuiker
  • extra nodig: 9 kleine ovenschaaltjes
  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en voeg 5 el water toe. Breng het aan de kook en laat op een laag vuur 5 minuten koken. Roer af en toe om. Roer de honing erdoor en voeg de blauwe bessen toe.
  3. Snijd intussen de Becel Bakken & Braden in kleine stukjes. Roer de suiker en de bloem in een kom door elkaar. Voeg de Becel toe en snijd met 2 messen tot een kruimelig, op broodkruim lijkend mengsel.
  4. Verdeel het kruimelmengsel over de ovenschaaltjes en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven in 25-30 minuten lichtbruin en gaar.
Becel
Meer inspiratie

DessertNagerecht