'Bladerdeeghapjes met champignons,katenspek en kaas

24 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 eidooier losgeklopt
  • 6 plakjes bladerdeeg ontdooid en gehalveerd
  • 150 gr champignons in kleine stukjes
  • 1 el zonnebloemolie
  • 5 plakjes katenspek ( of bacon)
  • 2 plak lichtbelegen kaas
  1. Bereiden
  2. Bak de heel klein gesneden champignons even in de olie.
  3. Voeg de kleingesneden katenspek toe en bak even mee.
  4. Laat alles afkoelen.
  5. Verwarm de oven voor op 200 gr.
  6. Leg op elke helft bladerdeeg een hoopje van het afgekoelde mengsel en leg er nog een klein stukje kaas op.
  7. Vouw het bladerdeeg dubbel en druk de randen goed vast.
  8. Bestrijk ze met eigeel.
  9. Bak de hapjes 15 tot 20 min in het midden van de oven en serveer direct.
  10. .
  11. Materialen
  12. Makkelijk in te vriezen. Ontdooi de hapjes niet,maar zet ze bevroren in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze 20 tot 25 min. Je krijgt dan prima resutaat.
  13. Ook lekker met geitenkaas i.p.v belegen kaas.
Love to Cook