bizonsteak met persaus

3 20 0 5
Aantal personen:
  1. Bizonsteak met Pepersaus
  2. Ingrediënten:
  3. 4 bizonsteaks
  4. 4 soeplepels gemalen peper
  5. mosterd
  6. 8 soeplepels water
  7. 4 soeplepels whisky
  8. 2 dl. room
  9. tuinkers
  10. een klontje boter
  11. Bereiding:
  12. Bestrijk de steaks met de mosterd en rol ze in de grof gemalen peper.
  13. Bak het vlees naar believen in een pan met de gesmolten boter. Schraap de
  14. bakrestjes bijeen en blus de pan met het water en de whisky.
  15. Voeg er de rest van de peper bij alsook de room; Laat de saus op een stevig
  16. vuur inkoken tot ze mooi dik is.
  17. Dien onmiddellijk op met tuinkers en dikke frieten. Geef de saus er apart
  18. bij;
  19. Wijntip Glen Ellen: Cabernet Sauvignon Californie.
jean1366