Bisque van garnalen

1 0 0 5
Aantal personen:
  • Solo bakken en braden (verpakking papier)
  • kg 1 afval van grijze garnalen
  • zout en peper
  • cayennepeper
  • 1 ui
  • 2 wortelen
  • 1 wit van prei
  • el 3 bloem
  • el 3 tomatenpuree
  • l 3 water
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon vis
  • g 300 grijze garnalen
  • cl 20 room
  • cl 10 cognac
  1. Smelt wat Solo in de pan en stoof het afval van de garnalen hierin goed aan.
  2. Kruid met zout, peper en een beetje cayennepeper.
  3. Snijd de groenten fijn en laat ze mee stoven.
  4. Doe er nu de bloem en de tomatenpuree bij, roer goed en laat even meebakken.
  5. Doe er het water bij, voeg de Knorr bouillon toe en laat 1 uur koken.
  6. Giet de soep door een fijne zeef.
  7. Leg een hoopje mooie garnalen in het midden van de borden, giet er wat room rond en een beetje cognac. Giet er dan de soep over en serveer direct.
Koken Op De Markt
Meer inspiratie

BelgischSoepVoorgerecht