Biscuitaart

14 45 4 5
Aantal personen:
  • 4 eieren ( xl )
  • 4 eetlepels water
  • 90 gr. patisseriebloem
  • 90 gr. aardappelbloem
  • 200 gr. suiker
  • 1 kl. bakpoeder
  • 2 potjes room ( inex )
  • bakvorm van 24 cm.
  • 5 kl. bloemsuiker
  1. Bakvorm: bak papier in leggen + inboteren + bloemstrooien
  2. eiwit + water mix ( 5 min. ) dan suiker en dan de eieren er bij
  3. bloem + bakpoeder + aardappelbloem er lichtjes onder roeren ( met spatel) in vormgieten
  4. oven op 175 gr. 30 min.
  5. laten afkoelen.
  6. Afwerking: in twee snijden een laagje slagroom & fruit er tussen leggen ; lang de boven kant versieren zo als je zelf wild
  7. Cremé frais: per 1 potje room + 5 kl. bloemsuiker.
  8. smakkelijk.
note