Biscuit

32 45 4 5
Aantal personen:
  • 5 eieren
  • 200 gr suiker
  • 200 gr zelfrijzende bloem
  • 600ml slagroom 40% vet
  • 7 lp suiker
  • 2 pakjes vanillesuiker van 10gr
  • 3 kiwi's
  • druiven zonder pitten
  • 1/2 verse anansas
  • 2 clementines
  • of fruit naar keuze banaan, aardbeien ..enz.......
  1. * Boter de bakvorm in en beleg de onderkant met bakpapier, boter terug in,de randen in opwaartse richting en bebloem de vorm
  2. *Verwarm de (combi) oven voor op 180 graden ( warme lucht).
  3. *Mix de hele eieren met de suiker tot een schuimige massa tot de volume verviervoudigd is, zeker 10 min.... tot je kringen krijgt in het beslag en ze even blijven.
  4. *Voeg er de gezeefde bloem bij en voorzichtig onder elkaar spatelen...zodra het gemend is stoppen met mengen.
  5. *Verdeel over de bakvorm (28 diameter) en zet onmiddellijk in de oven van 180 graden en bak ongeveer 35 min.
  6. *Laat de taart even afkoelen in de oven.
  7. *600ml slagroom met 3 lp suiker en 1 pakje vanille suiker stijf kloppen.
  8. *Snij de taart in twee en bestrijk met slagroom en leg wat fruit er tussen.
  9. *Doe de taart helften terug op mekaar en Versier verder met slagroom en fruit.
  10. * de zij kanten kan je bestrooien met hagelslag, bresillienne, geroosterde amandelen,koekjes......
Nanske.