Biscuit met slagroom en fruit.

79 60 3 5
Aantal personen:
  • 300 gram suiker
  • 6 eieren
  • 125 gram zelfrijzende bloem
  • 125f gram aardappelbloem
  • 1 liter vette room
  • 5 soeplepels bloemsuiker
  • fruit naar keuze
  1. Voor de biscuit :
  2. 1) Suiker en eieren 8 minuten laten kloppen.
  3. 2) Zelfrijzende bloem en aardappelbloem zeven en bij het eiermengsel voegen, lichtjes er onder mengen.
  4. 3) Je vet een bakvorm in en giet hier de massa in.
  5. 4)Je oven die je ondertussen hebt voorverwarmt op 200°c mag je nu verlagen naar 175 °c.
  6. 5) Je zet de biscuit nu ongeveer een 30 tal minuten in de oven.
  7. Voor de slagroom :
  8. 1) Je doet de room in een kom en doet er de 5 soeplepels bloemsuiker bij. Vervolgens moet je dit goed kloppen.
  9. Afwerking :
  10. 1) Wanneer de biscuit klaar is laat je hem helemaal afkoelen.
  11. 2) Vervolgens snijd je de biscuit doormidden.
  12. 3)Je smeert de room aan de ene kant van de biscuit en dan kan je er fruit tussen leggen naar gelang je zelf wilt.
  13. 4) Je zet de 2 helften terug op elkaar en besmeert heel de biscuit met slagroom.
  14. 5) Dan bekleed je de biscuit rondom met chocolade schilfers.
  15. 6) Vervolgens vul je een spuitzak met de overige slagroom en kan je de bovenkant van je biscuit versieren naar eigen keuze.
Loveisnoise