Biscuit crème au beurre en speculoos

4 45 0 5
Aantal personen:
  • 200 g suiker
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 6 st eieren
  • 250 g boter
  • 300 g bloemsuiker
  • 1 pakje speculooskoekjes
  1. Biscuit: klop de 5 eieren op met 200 g suiker, voeg dan beetje bij beetje de bloem toe.
  2. Neem een springvorm, je kan deze invetten met een beetje olie of aankleden met bakpapier
  3. Giet het deeg in springvorm en zet het 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°c
  4. Crème au beurre: Klop 1 ei op met de bloemsuiker en voeg de boter met stukjes toe (de boter moet op kamertemperatuur zijn)
  5. Laat de biscuit afkoelen en snijd hem doormidden.Smeer hem in met de crème au beurre, vergeet ook de zijkant en bovenkant niet.
  6. Afwerken met verkruimelde speculooskoekjes en eventueel een paar Ferrero Rochers bovenop.
Lola's kitchen