Bijzonder Borrelbrood

16 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 rond brood naar keuze
  • 50 gr gesmolten boter
  • 100 gr belegen geraspte kaas
  • 1 bol ( buffel) mozzarella in stukjes
  • 3 el platte peterselie fijngehakt
  • peper en zout uit de molen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak diepe sneetjes in het brood ca 1 1/2 cm uit elkaar, maar niet geheel door. herhaal dit in de andere richting en verwijdt de openingen iets om beter te kunnen vullen. Meng de geraspte kaas, mozzarella en de kruiden door elkaar. Vul alle openingen met dit mengsel. Druppel er de gesmolten boter overheen en geef een flinke draai met de peper en zout molen.
  2. Zet voor 15 minuten in de oven op een vel bakpapier en smullen maar. Lekker als vegetarisch borrelhapje, of bij een kom soep. Ieder kan er lekker van "plukken"
  3. Kan ook op de BBQ in aluminiumfolie , totdat de kaas gesmolten is.
Love to Cook