Bijzonder belegd boterhammetje

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 4 snee brood naar keuze ( ik nam zelf gebakken brood)
  • 250 gr champignons in plakjes
  • 1 teen knoflook gesnipperd
  • 1 middelgrote ui gesnipperd
  • 4 plakken ( belegen) kaas
  • peper en zout
  • 1 el olie en klontje boter
  • 2 el bladpeterselie gesnipperd
  • 1-2 el mosterd naar smaak
  1. Smelt de boter en warm met de olie en smoor de ui en de knoflook op een zacht vuurtje goudgeel.
  2. Voeg de champignons toe en bak totdat ze mooi bruin zijn. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.
  4. Besmeer de boterhammetjes met een dun laagje mosterd naar keuze. Leg er de kaas bovenop. Daarna de champignons en werk af met de peterselie.. Lekkere vegetarische maaltijd met bijvoorbeeld de courgette soep vooraf.
Love to Cook