Bietspiesje

5 45 0 5
Aantal personen:
  • 70 gr frambozen
  • 50 gr biet liefst gele
  • 2,5 cl balsamicoazijn
  • 4 cl olijfolie
  • 3 cl olijfolie voor het bakjus
  • 8 bolletjes mozarella
  • zout en beetje kruiden
  1. schil de bieten en spoel ze wikkel ze in zilverpapier met een paar druppels olijfolie, zout en kruiden,bak als papillot in de oven op 160° zeker 1 uur indien dikke bieten dan langer, laat afkoelen en verwijder zilverpapier vang de bakjus op en snij de bieten in grove stukken,laat het bakjus dikvloeibaar indikken, meng met wat olijfolie en rol er de blokjes biet in, neem 8 houten spiesjes en prik er afwisselend een framboos een blokje biet en een bolletje mozarella op, werk af met enkele druppels balsamicoazijn en serveer
stanita