Bietensalade met feta

2 30 5 5
Aantal personen:
  • 3 kroppen Kleine Romeinse salade
  • 200 gr Gekookte bieten
  • 1 Granaatappel
  • 250 gr Feta kaas
  • 1 hand Walnoten
  • 1/2 tl paprikapoeder
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • 1/4 tl kaneel
  • Sap van een halve citroen
  • 3 el olijfolie
  1. Maak de sla proper, snij de bietjes in blokjes, haal de pitjes uit de granaatappel en snij de feta in stukken.
  2. Leg de sla in een kom, daarop de stukjes biet en daarna de granaatappel.
  3. Voor de dressing meng je alle kruiden met het citroensap en de olijfolie.
  4. Voeg zout toe indien gewenst.
  5. Giet de dressign over de salade en strooi er de walnoten en feta over.
Lotte Ooms_2