Biefstukspiesjes met ui en paprika

7 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr biefstuk
  • 2 kleine rode uien
  • 2 rode paprika's
  • olijfolie
  • balsamico-azijn
  • veldsla
  • peper&zout (pezo)
  1. Snij de paprika's in 4, verwijder zaadjes en zaadlijsten.
  2. Snij het vlees, de paprika's en de uien in even grote stukken.
  3. Rijg ze afwisselend op platte ijzeren spiesjes en bestrijk ze met olijfolie, kruid met pezo.
  4. Gril de spiesjes, naar eigen smaak (bleu, saignant, à point), goudbruin in een grillpan of op de BBQ.
  5. Maak een dressing van 3 el olijfolie, 1 el balsamico-azijn, kruid met pezo.
  6. Meng de dressing en de veldsla goed door elkaar.
  7. Serveer de spiesjes met de sla en frietjes.
Victor S.