Biefstuk Stroganoff

24 45 4 5
Aantal personen:
  1. Ingrediënten:
  2. 4 biefstukken à 150 gram
  3. 4 plakjes ontbijtspek (in reepjes)
  4. 1/2 groene en 1/2 rode paprika (in reepjes)
  5. 8 champignons (plakjes)
  6. 1/2 gesnipperde ui
  7. 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
  8. 1 theelepel kappertjes
  9. 1 theelepel paprikapoeder
  10. 1/4 liter slagroom
  11. 1 glas wodka
  12. zout, peper,
  13. worcestershiresaus
  14. tabasco
  15. Bereidingswijze:
  16. Peper de biefstukken en bak deze rood en warm in de uit gebruiste boter.
  17. Houd de biefstukken warm en bak in de restboter het spek samen met de uitjes en de knoflook. Voeg de champignons, kappertjes en paprikareepjes toe.
  18. Zet het vuur laag, voeg de paprikapoeder toe en blus af met wodka.
  19. Room toevoegen en het geheel rustig laten indampen.
  20. Breng met de smaakstoffen de saus op smaak. Serveer de saus bij de biefstukken.
Theoke_1