Biefstuk met snijboontjes

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 gram biefstuk
  • 300 gram snijbonen
  • 2 tomaten
  • 1 paprika
  • 1 sjalot
  • 3 eetl. olijfolie
  • peper & zout
  1. Snij het vlees in reepjes van 1,5 cm.
  2. Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
  3. Snij de sjalot in kleine stukjes.
  4. Kuis de paprika en snij in kleine blokjes.
  5. Verhit 2 eetlepel olijfolie in een wok. Bak het vlees 1 a 2 minuten mooi goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout, schep het daarna uit de wok.
  6. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de wok en voeg de sjalot, paprika en snijboontjes toe. Roerbak 2 a 3 minuten.
  7. Voeg de tomaten toe en roerbak nog 1 a 2 minuten.
  8. Doe het vlees er terug bij, voeg eventueel 1 a 2 eetlepels water toe. Breng op smaak met peper en zout.
Mystica