Belgische asperges in groentebouillon met gehakt ei

805 30 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 2 bussels witte asperges
  • 4 hoeve-eieren
  • bussels peterselie
  • 1 l water
  • 2 blokjes Knorr Bouillon FinesseTuinkruiden
  1. Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller.
  2. Kook ze al-dente in 1l kokend water met de 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Tuinkruiden.
  3. Laat 5dl van het kookvocht inkoken tot ongeveer 3dl.
  4. Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel ze en hak eiwit en eigeel afzonderlijk fijn.
  5. Hak de peterselie fijn
  6. Warm het gehakt ei en de peterselie op in de ingekookte bouillon en breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer de asperges in een diep bord en nappeer met de bouillon.
Solo