BBQ puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot

28 15 3 5
Aantal personen:
  • 2 zoete rode puntpaprika gehalveerd
  • 200 gr zachte geitenkaas
  • 50 gr walnoten
  • versgemalen zwarte peper
  • honing
  • ( verse) tijm
  1. Origineel idee voor op de barbecue; puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot
  2. Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper. Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq.Let erop dat de onderkant snel zwart kan worden. Je kunt ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika's dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.
  3. BRON Leuke recepten.nl
Love to Cook