BBQ aardappelspies

28 20 2 5
Aantal personen:
  • 500 gr krieltjes in de schil
  • 3 el olijfolie
  • versgemalen peper en zeezout
  • 1 citroen
  • 2 el knoflookmayonaise
  • lange satéprikkers geweekt in wter
  1. BIJGERECHT – 20 MIN + 30 MIN WACHTEN – 8 STUKS *
  2. Handige barbecuespiesen met aardappeltjes in knoflookmarinade voor op de bbq
  3. Gaar de krieltjes in de magnetron voor. Ik doe ze altijd 5 minuten op 700 watt. Knijp de citroen uit boven de krieltjes en schep ze even om. Roer de knoflookmayonaise met de olijfolie goed door elkaar totdat er een romig wit mengsel ontstaat. Meng deze knoflookmarinade door de aardappeltjes en laat minimaal een half uurtje afgedekt staan. Rijg ze dan aan spiesjes en rooster ze op de bbq goudbruin. Lekker met een frisse yoghurtdip.
  4. BRON : Leuke recepten
Love to Cook